Germania are o problemă. Oamenii trăiesc tot mai mult și se reproduc tot mai puțin. Se preconizează astfel vremuri grele pentru pensionarii ce vor să vină. De la 1000 eur pensia medie în prezent, la vreo 6-700 peste numaiștiucâți ani.
Faptul că oamenii trăiesc mai mult pe mine mă bucură în mod special. Asta pentru că sunt un om care a făcut multe lucruri cu întârziere. Am mâncat primul iaurt la 23 de ani, am învățat să schiez la 31, am emigrat cam în ceasul al doișpelea, aș vrea să fi devenit tată mai devreme, m-am apucat de germană la 35… Până și primul telefon mobil mi l-am cumpărat când oamenii începeau treceau deja la a doua ori a treia generație iar adresa de yahoo cu numele meu nu mai era demult disponibilă când am descoperit eu internetul.
Acum, cu speranța unor ˝prelungiri˝generoase, mi-am pus în cap să învăț și cântatul la tobe, odată ce spațiul locativ îmi va permite instalarea lor. După care urmează un TV cu LCD, plasma,LED sau ce o mai fi atunci (da, încă am tv cu tub că oricum nu îl deschid cu zilele) și, cine știe, poate mă apuc și de mâncat spanac. Vă țin la curent…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For spam filtering purposes, please copy the number 6537 to the field below: