RSS Feed

Ucigaşul criminal

January 28, 2008 by Mircea

Deghizat în fotograf, după o noapte şi o zi de aşteptare, lihnit de foame şi îngheţat de frig, am reuşit să surprind proba irefutabilă a teribilului măcel care a avut loc în plin centrul periferiei Bucureştiului. Din imagine se poate lesne constata că cei trei copii şi-au ucis cu sânge rece fratele, tatăl (dar e posibil sa fie şi vărul din partea mamei) cu 814 lovituri de cuţit, după care au tăiat cadavrul în 209 de bucăţi perfect egale, au ascuns membrele şi i-au băut sângele (singura explicaţie a faptului că corpul este perfect curat). De asemenea, în premieră şi în exclusivitate, se pot observa în poză şi alte lucruri senzaţionale: cadavrul este complet mort, iar copilul cu pantaloni roz este ori băiat ori fată. Senzaţional !
În plus, după cercetări suplimentare, am aflat că victima a fost ucisă cât încă era în viaţă !
Sper că, pe această cale, mi-am câştigat dreptul să fiu angajat la Libertatea, la ştirile de la ora 5 sau măcar în serialul Elodia, de la domnu’ Diaconescu din garsonieră.
Am relatat, de la faţa locului, eu. Ţineţi aproape !

dsc_00255.jpg


9 Comments »

 1. necunoscutu says:

  un comentariu de nota 20. felicitari domnu Teodorescu!!! :))

 2. marghioala says:

  “pozna” de exceptie!!! comentariul- asisderea!!! bravos dom`le!!

 3. Bine vazut. Mergea o serie dar se compenseaza prin comentariu 🙂
  Spor!

 4. Mircea says:

  Din pacate n-am avut de unde o serie…

 5. Aura says:

  Pline de dramatism fotografia si reportajul. La un moment dat aveam senzatia ca fetita care alearga iese din monitor. Ia priveste cu atentie, nu ti se pare? Oricum, e asa … ca la teatru sau ca la film sau fix ca in senzationalele reportaje elogiate(era sa zic elodiate dar m-am oprit la timp).

 6. Emmma says:

  am gasit din intamplare acest blog si tocmai am terminat de citit si vizionat tot ce e.. Dar nu vad un rss si mi-e teama ca o sa uit sa mai vin in vizita pe-aici 🙁

 7. Mircea says:

  Emmma, exista RSS, dar nu apare buton pe pagina. In Firefox se vede simbolul in campul adresei si se poate alege “subscribe to page”.
  Sper sa rezolv si problema cu butonul direct din pagina…

 8. Zamff says:

  …citind despre fotografie in general…am ajuns pe aici…esti tare!!!…si pozele reusite(majoritatea) si comentariile…Felicitari!!!

 9. kojocel says:

  Maxim, colegu’. Tine-o tot asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For spam filtering purposes, please copy the number 9256 to the field below: